Akcije

Radno vrijeme
Pon
08:00 - 20:00
Uto
08:00 - 20:00
Sri
08:00 - 20:00
Čet
08:00 - 20:00
Pet
08:00 - 20:00
Sub
Ne radimo
Ned
Ne radimo
+385 (0)1 3357 962
info@rendgen.eu

Odobrava se 10% popusta na sve usluge Zubnog rendgena Zaprešić djelatnicima tvrtke IBM HRVATSKA d.o.o. Da bi kupac ostvario pogodnosti potrebno djelatniku Psiozeha d.o.o. dati na uvid pravovaljani dokaz o aktivnom radnom odnosu u tvrtki IBM HRVATSKA d.o.o. Pogodnosti djelatnika mogu koristiti članovi uže obitelji (bračni partner/ica i djeca) isključivo u prisustvu nositelja pogodnosti i zadovoljavanja gore navedenih uvjeta.

Odobrava se 10% popusta na sve usluge Zubnog rendgena Zaprešić djelatnicima tvrtke VIPnet d.o.o. Da bi kupac ostvario pogodnosti potrebno djelatniku Psiozeha d.o.o. dati na uvid pravovaljani dokaz o aktivnom radnom odnosu u tvrtki VIPnet d.o.o. Pogodnosti djelatnika mogu koristiti članovi uže obitelji (bračni partner/ica i djeca) isključivo u prisustvu nositelja pogodnosti i zadovoljavanja gore navedenih uvjeta.

Odobrava se 10% popusta na sve usluge Zubnog rendgena Zaprešić donosiocu kupona namjenjenog posjetiteljima internet stranice www.rendgen.eu. Da bi kupac ostvario pogodnosti potrebno djelatniku Psiozeha d.o.o. dati na uvid pravovaljani kupon. Kupon je moguće iskoristiti za jednu posjetu. Tijekom jedne posjete moguće je obaviti više pretraga. Popusti se ne zbrajaju sa drugim drugim promocijama kao niti sa drugim kuponima. Kupone je moguće iskoristiti do ukidanja promotivne akcije. Kupon 

Preuzimanje kupona