O nama

Psiozeha d.o.o.

Trgovačko društvo Psiozeha osnovano je 2012.godine sa ciljem pružanja moderne i kvalitetne usluge digitalne radiološke dijagnostike u dentalnoj medicini na području grada Zaprešića i Krapinsko-Zagorske županije.

Moderno uređen prostor i najsuvremenija oprema Zubnog rendgena Zaprešić  u potpunosti su prilagođeni za osobe sa invaliditetom. Zubni rendgen Zaprešić udovoljava svim zakonskim regulativama i propisima u pogledu tehničkih uvjeta prostora, opreme i osoblja.

Što je psiozeha?

Psiozeha je biće iz hrvatske mitologije. Ona je vrsta vuka prepoznatljivih velikih očnjaka. Prema mitskoj priči iako je jedna jedinka, uvijek se pojavljuje u paru sa svojim zrcalnim odrazom. Na zgradi u Zagrebu na Trgu bana Josipa Jelačića broj 5, nalaze se kamene skulpture psiozehe. Dao ih je izraditi doktor Eugen Rado, prvi predsjednik zadruge hrvatskih stomatologa, 1902. godine kao svojevrsnu reklamu za njegovu ordinaciju koja se nalazila na toj adresi. Nacrte za skulpture napravio je sam dr. Rado, a prilikom izrade veliki očnjaci su bili pozlaćeni.

Oprema

U Zubnom rendgenu Zaprešić koristimo najsuvremenije uređaje renomiranog finskog proizvođača Soredex. Uređaj Cranex 3D je visokokvalitetni dentalni rendgenski uređaj sa mogućnostima izrade panoramskih, kraniogramskih i ConeBeam 3D snimaka. Uređaj MiniRay u kombinaciji sa Digora Optime sustavom omogućuje vrhunske digitalne intraoralne snimke.

Za ispis snimaka koristimo CareStream Dryview 5700 Laser Imager printer posebno prilagođen za korištenje u zdravstvu.

Podaci o društvu

Tvrtka: PSIOZEHA društvo s ograničenom odgovornošću za radiološku dijagnostiku – ortopan,
PSIOZEHA d.o.o.
Sjedište/adresa: Zaprešić (Grad Zaprešić), A. Šenoe 35
OIB: 31924493697
Nadležni sud: Trgovački sud u Zagrebu
MBS: 080801777
Temeljni kapital: 417.500,00 kuna unesen u cjelosti u stvarima
Član uprave: Juraj Turčin
Račun kod Zagrebačke banke (IBAN): HR9323600001102953880