Za doktore | Upute

Radno vrijeme
Pon
08:00 - 20:00
Uto
08:00 - 20:00
Sri
08:00 - 20:00
Čet
08:00 - 20:00
Pet
08:00 - 20:00
Sub
Ne radimo
Ned
Ne radimo
+385 (0)1 3357 962
info@rendgen.eu

Klikom na Preuzimanje snimaka na početnoj stranici ili u izborniku Za doktore otvoriti će se novi prozor. Kako bi preuzeli tražene dokumente u polja unesite podatke koje ste primili putem e-pošte i pritisnite dohvati. Na desnoj strani pojaviti će se dokumenti spremni za preuzimanje.

  • Intraoralne snimke biti će vidljive u formatu slike.
  • Ekstraoralne snimke biti će vidljive u formatu slike i arhiva slike.
  • CBCT 3D snimke biti će vidljive u formatu arhiva 3D.

Klikom na slike otvara se prikaz snimke. Desnim klikom i odabirom -Spremi sliku kao (Save image as) možete pohraniti snimku na svoje računalo.

Pod arhiva slike spremljena je mapa koja sadrži originalnu kvalitetu ekstraoralne 2D pretrage u DICOM formatu i Scanora Lite preglednik. Za pokretanje preglednika potreban je Windows operativni sustav.

Klikom na arhiva slike otvara se prozor za pohranu sadržaja na vaše računalo. Nakon pohrane otvorite .zip mapu i pokrenite ScanoraLite.exe program. Otvoriti će se Scanora Lite preglednik sa željenom pretragom. Scanora Lite omogućava Vam dodatno podešavanje parametara kontrasta, svjetline, krivulja, oštrine i mnogih drugih prema Vašim željama. Svi ovdje navedeni sadržaji dostupni su i na CD-u.

Pod arhiva 3D spremljene su CBCT pretrage sa OnDemand3DDentalLite preglednikom. Za pokretanje preglednika potreban je Windows operativni sustav.

Klikom na arhiva 3D otvara se prozor za pohranu sadržaja na vaše računalo. Nakon pohrane otvorite .zip mapu i OnDemand3DDental_data mapu. Pokrenite CDViewer.exe program. Otvoriti će se OnDemand3DDentalLite preglednik sa željenom pretragom. Kratke upute za korištenje preglednika OnDemand3D_CD_Viewer_Instructor.pdf nalaze se u OnDemand3DDental_data mapi. Svi ovdje navedeni sadržaji dostupni su i na CD-u.

Za sve upite i savjete slobodno nas kontaktirajte.

Preuzmite verziju za ispis